Puurste restaurant

De Puur restaurant week begint bijna. Van 14 t/m 20 november kun je bij 320 verschillende restaurants in heel Nederland genieten van een (h)eerlijk menu. Een nieuw initiatief is de verkiezing ‘Puurste restaurant van Nederland’. Er zijn zes restaurants genomineerd voor deze titel: Aangenaam (Haarlem), de culinaire werkplaats (Amsterdam), Fifteen (Amsterdam), Merkelbach (Amsterdam), Natuurlijk (Egmond aan Zee) en de Veldkeuken (Culemborg). Deze genomineerde restaurants scoorden het beste op de vragenlijst die alle deelnemende restaurants tot 17 oktober konden indienen.

Een vakjury heeft het ‘Puur Menu’ voorgeproefd bij de genomineerde restaurants om te bepalen welk restaurant de winnaar moet worden. Deze jury bestaat uit de culinair journalist van Trouw, Jeroen Thijssen, hoofdredacteur Misset Horeca, Martine Zuil, hoofdredacteur delicious. Makkie Mulder en natuurlijk de ambassadeur van de Puur Restaurant Week, Ramon Beuk. Zij bepalen de winnaar van het ‘Puurste Restaurant van Nederland 2012’. De winnaar wordt vanmiddag bekend gemaakt in Proef Amsterdam. Ben benieuwd welk restaurant zich 1 jaar lang ‘Puurste restaurant van Nederland’ mag noemen…

Wie denk jij dat er wint?

Website | Puur Restaurant Week

Follow my blog with Bloglovin

Tags: , ,
Posted in: Food